2 нояб. 2016 г., 12:21

Стига правилници 

  Поэзия
382 0 2

Не ми пишете правилата
и аз съм като вас – човек.
И аз разчитам на заплата
за много хляб и малко шпек.

 

С вода, аз жаждата лекувам.
Храната ползвам за заряд.
Кошмари, спя ли, ги сънувам.
Не е различен моят свят.

 

И в тоалетна често влизам.
Заплача ли, сълзи текат.
Какво, че имам пет книги,
ръцете щом от труд болят?

 

Не ми пишете правилата,
защото те, важат за вас,
а в мрежа, рибата се мята.
Щом имаш профил, си с анфас.

 

В капан се хващат капанджии.
Хитрецът, хитрост го мори.
От правила, аз вече вия
и да живея ме боли.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??