29 дек. 2009 г., 09:59

Стих за моя некролог 

  Поэзия » Другая
2763 0 0

Не искам

думите ти добри.

Не искам

сълзите ти солени.

Днес затварям

за последно очи.

Утре, щом отвориш свойте,

спомни си за мене.

 

Тялото ми дълбоко зарови

в пръстта.

Червеите ще пируват.

Душата ми, обаче,

я пусни да лети.

Чао! Ще се видим

в някой друг живот.

© Сюзън Смърт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??