Не искам
думите ти добри.
Не искам
сълзите ти солени.
Днес затварям
за последно очи.
Утре, щом отвориш свойте,
спомни си за мене.
Тялото ми дълбоко зарови
в пръстта.
Червеите ще пируват.
Душата ми, обаче,
я пусни да лети.
Чао! Ще се видим
в някой друг живот.
© Сюзън Смърт Всички права запазени