3 янв. 2008 г., 10:31

Сто пъти 

  Поэзия » Любовная
613 0 3

Сто пъти ще забия кинжала,

сто пъти и отново, няма да жаля.

Сто пъти ще умра след това,

знам - заради две слова,

предаде той сърцето ми,

но него сега го боли.

Сто процепа в него да кървят,

сто сълзи от мен да изтекат,

задето предаде любовта,

задето уби у мен нежността.

А исках само да бъда Жена.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??