Сто пъти ще забия кинжала,
сто пъти и отново, няма да жаля.
Сто пъти ще умра след това,
знам - заради две слова,
предаде той сърцето ми,
но него сега го боли.
Сто процепа в него да кървят,
сто сълзи от мен да изтекат,
задето предаде любовта,
задето уби у мен нежността.
А исках само да бъда Жена.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени