12 сент. 2009 г., 17:15

Страх от приятелство 

  Поэзия
598 0 1


 

Проблясва небето и пламък игрив

извие се стряскащо ярък!

Бъди ми приятел, бъди разсъдлив,

не бъди ти брутален и жалък!

 

Поспри се,  поспри се и виж,

че тук аз  поточето чакам,

не бъди срамежлив, а бъди предпазлив

и огън бъди ми, приятел!

 

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??