12.09.2009 г., 17:15 ч.

Страх от приятелство 

  Поезия
600 0 1


 

Проблясва небето и пламък игрив

извие се стряскащо ярък!

Бъди ми приятел, бъди разсъдлив,

не бъди ти брутален и жалък!

 

Поспри се,  поспри се и виж,

че тук аз  поточето чакам,

не бъди срамежлив, а бъди предпазлив

и огън бъди ми, приятел!

 

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??