Животът ни е писана страница,
само духът ни е вечен,
търсим нежност без граница,
следваме пътя далечен...
и се храним от чувствата,
пием вода от душата,
блуждаем унесени в сънища,
разпънати в бурна голгота.
Дишаме страстно във времето,
плуваме в своята орис,
съдбата, надянала бремето,
не прави и педя компромис.
Мечтите са строго заключени,
крадем любов по лъжичка,
дали така сме научени
да играем с живота на жмичка?!
© Красимир Трифонов Все права защищены
Пожелавам ти успех!