Отскочил, паднах
и на тебе се подпрях
В топлина потънах
мрак ме облада
Трудно се добрах до края
лесно се качих
Скочих
тласък силен...
паднах пак до теб
Молих се в краката ти
Молих за душата си
Стенех, стенех от умора
болка ме обля...
А оттатък
хоризонта все тъй сам е
все тъй бледен и желан
И моят пик е нейде там
Далеч ли е
не знам...
© Кефор Потрати Все права защищены
Бъди силен Кеф.
Аплодисменти. Джуди