1 янв. 2016 г., 14:31

стълбата 

  Поэзия » Другая
382 0 1

Стълбата вита, престаряла

навътре води към душата.

Каменният мъх пълзи

Всеки миг по стъпалата.

 

От стълбата надолу

към недрата

камбанките на мрака шепнат.

Вървиме трепетно и бавно

със моята другарка –

Самотата.

© Юлия Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??