Толкова ли наистина е трудно
опит да направиш - да се oсмелиш,
толкова ли много се изисква
секунда щастие да подариш.
Кога ти стана толкоз трудно
да помръднеш стъпчица една,
кога така жестоко измори се
с усмивка да се будиш заранта?
Съвземи се, стани, ходи, плачи,
от теб се иска само стъпчица една.
Съвземи се и сетне си спомни,
как до вчера - оставяше следа...
© Андриан Георгиев Все права защищены