11.06.2014 г., 22:16 ч.

Стъпка 

  Поезия » Любовна
473 0 0

Толкова ли наистина е трудно
опит да направиш - да се oсмелиш,
 толкова ли много се изисква
секунда щастие да подариш.
 Кога ти стана толкоз трудно
да помръднеш стъпчица една,
 кога така жестоко измори се
с усмивка да се будиш заранта?
Съвземи се, стани, ходи, плачи,
от теб се иска само стъпчица една.
Съвземи се и сетне си спомни,
как до вчера - оставяше следа...

© Андриан Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??