14 апр. 2011 г., 15:46

Св.Валентин или Тр.Зарезан? 

  Поэзия
835 0 0

Свети Валентин или Трифон зарезан

като Бог или дявола ш***н,

но кое кой е, как да разбера,

страх ме е да не поема по грешната страна.

На Трифон зарезан се пие Вино,

на Свети Валентин също, но по-пенливо.

Свети Валентин, денят на влюбените,

а Трифон зарезан – денят на загубените.

И пак да се върна отначало,

двете са като образ в огледало.

На Свети Валентин си пожелаваме нещо, свързано с любовта,

на Трифон зарезан само пием и живеем в реалността.

Хах, та ето, картинката е ясна –

и двата празника са

като приказка прекрасна.

За Св. Валентин: Свети Валентин е нашият празник, любима,

нека си останем така щастливи и догодина.

За Трифон зарезан: Трифон зарезан е нашият празник, мила градина,

нека бъдеш така плодородна и догодина.

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??