2 июн. 2009 г., 19:50

Сватбен ден 

  Поэзия
564 0 0

Когато някога в далечен ден

си спомните за този ден,

една искрица нека трепне

и любовта ви да укрепне,

за да ви топли в дни студени,

от хора, близки, разделени.

С любов и радост споделете

живота си и запомнете,

че няма друга обич на земята,

по-силна от тази към децата.

© Стефка Недева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??