Когато някога в далечен ден
си спомните за този ден,
една искрица нека трепне
и любовта ви да укрепне,
за да ви топли в дни студени,
от хора, близки, разделени.
С любов и радост споделете
живота си и запомнете,
че няма друга обич на земята,
по-силна от тази към децата.
© Стефка Недева Todos los derechos reservados