Защо животът е толкова сложен?
Защо не е лесно?
Защо само за миг светлина в тунела виждам и след това всичко замира?
Нищо не е както трябва.
Всичко е развалина!
И животът, и душата, и сърцето ти - Развалина!
Къде изчезна щастието,
къде изчезна радостта от малките неща?
Къде изчезна любовта, къде е тя?
В този миг тя е лъчът светлина в мрачния тунел.
Защо е само миг от нашия живот?
Едно вдишване, едно мигане и всичко изчезва.
И пак всичко е развалина и мрак.
Лъчът светлина и в моето сърце замря и няма живот в моята душа.
Вярата в любовта умря, надеждата и тя и сърцето ми отново страда.
Колко лесно щеше да е, ако няма болка и тъга!
Животът е тунел, тунел, обсипан с мрак и разбити мечти.
Накрая на тунела лъч светлина и този лъч води към смъртта!
© Бла Все права защищены