6.04.2010 г., 14:41 ч.

Светлина в тунела 

  Поезия » Друга
524 0 2

Защо животът е толкова сложен?
Защо не е лесно?

Защо само за миг светлина в тунела виждам и след това всичко замира?

Нищо не е както трябва.

Всичко е развалина!

И животът, и душата, и сърцето ти - Развалина!

Къде изчезна щастието,

къде изчезна радостта от малките неща?

Къде изчезна любовта, къде е тя?

В този миг тя е лъчът светлина в мрачния тунел.

Защо е само миг от нашия живот?

Едно вдишване, едно мигане и всичко изчезва.

И пак всичко е развалина и мрак.

Лъчът светлина и в моето сърце замря и няма живот в моята душа.

Вярата в любовта умря, надеждата и тя и сърцето ми отново страда.

Колко лесно щеше да е, ако няма болка и тъга!

Животът е тунел, тунел, обсипан с мрак и разбити мечти.

Накрая на тунела лъч светлина и този лъч води към смъртта!

© Бла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??