8 янв. 2011 г., 16:56

Светулка 

  Поэзия » Любовная
816 0 11

Една светулка в шепите си скрих,

останала със жаркото ни лято.

Една светулка в моите ръце трепти -

ще я запазя – с нея съм богата.

 

Една светулка – твоята, която

закътах в тъмните си нощи.

Ще пазя в себе си, и дълго още -

с надежда да се върне топлото ни лято.

 

Една светулка в дланите вземах.

Трепти във шепите ми още.

Светулката на нашите мечти,

която пази светлите ни нощи...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??