6 июл. 2011 г., 23:10

Свикнах с нея 

  Поэзия » Любовная
776 0 2

Няма вече да те питам бил ли си с нея,

защото всеки път, когато отговориш,

имам чувството, че ще полудея.

Вярвам всеки път, щом кажеш,

че тя не те вълнува,

но не се замисляш трябва ли да лъжеш

и дали си струва.

Свикнах с нея да ме сравняваш,

но не ми е ясно защо изпитваш

нужда да ме нараняваш.

Поне страданието ми спести

да я гледам в очите

и в мига, щом потекат моите сълзи,

тя да ми се смее нагло на сълзите.

© Полина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??