Аз жадувам полетата зелени,
да усещам мирис на роса...
Аз обичам луната посивяла
нощем да сияе в моята коса...
Аз сънувам птича свобода!
Искам да летя...
да виждам отгоре света...
Аз блестя със звездите нощем,
там искам да се изцеля..
Искам да съм остров в океана,
да ме прегръща синята вода...
Едновременно да бъда малка и голяма...
Да бъда себе си в света...
Аз искам да съм слънчогледите в полето,
да се взирам в слънцето, в небето...
да запазя в себе си детето...
Аз мечтая за вечна свобода,
всеки ден да чувствам лудостта...
Искам аз да бъда любовта...!