20.09.2014 г., 10:01 ч.

Свобода 

  Поезия » Любовна
554 0 1

Аз жадувам полетата зелени,

да усещам мирис на роса...

Аз обичам луната посивяла

нощем да сияе в моята коса...

Аз сънувам птича свобода!

 Искам да летя...

да виждам отгоре света...

Аз блестя със звездите нощем,

там искам да се изцеля..

Искам да съм остров в океана,

да ме прегръща синята вода...

Едновременно да бъда малка и голяма...

Да бъда себе си в света...

Аз искам да съм слънчогледите в полето,

да се взирам в слънцето, в небето...

да запазя в себе си детето...

Аз мечтая за вечна свобода,

всеки ден да чувствам лудостта...

Искам аз да бъда любовта...!

 

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това ме остави без думи, поради простата причина че на 99% покрива чувствата и мислите ми в не малко ситуации...
Предложения
: ??:??