20 апр. 2016 г., 20:51

Свят за двама 

  Поэзия » Любовная
292 0 1

От сън порастнаха моретата в света,
в две очи от спомена обляни.
Сега си дух и цвете над пръстта
и все боли ме с поглед да те галям.

 

И все реки се носят по лице,
а аз по тях от обич си умирам.
Защото ти от мене си течеш,
с всеки стон душата ми изпиваш.

 

От сън порастнаха моретата в нощта,
в две очи от болката обляни.
С плач как да те повикам от смъртта - 
да бродим пак в света за двама!
 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Красиво е, а полъхът на болката от загубата е осезаем..! Поздрави!
Предложения
: ??:??