Свята неизбежност
Мигът до теб е вечност.. Знам,
че Раят на земята е възможен,
щом Любовта - е моят Х Р А М,
а твоят образ в него е положен.
В зениците ти трепети растат -
Любов - жадувана, безкрайна.
Мечтите и сред ледове искрят
с отблясъците на зора сияйна.
Притихнали след шеметния ден
пулсират чувствата със нежност,
в света така огромен и студен -
ти - брод си мой и неизбежност.
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Все права защищены