9 dic 2015, 7:56

Свята неизбежност 

  Poesía » De amor
327 0 1

 

Свята неизбежност

Мигът до теб е вечност.. Знам,
че Раят на земята е възможен,
щом Любовта - е моят Х Р А М,
а твоят образ в него е положен.

В зениците ти трепети растат -
Любов - жадувана, безкрайна.
Мечтите и сред ледове искрят
с отблясъците на зора сияйна.

Притихнали след шеметния ден
пулсират чувствата със нежност,
в света така огромен и студен -
ти - брод си мой и неизбежност.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??