Събудих се до теб! И тази сутрин
аз нямаше да те усетя със ръце,
и щеше ти да си илюзия вълшебна,
родена в моето скиталческо сърце.
Но събуждах се до теб! И сякаш всичко
бе някак си за миг почти реално,
когато денем виждах те из срички
в лика на ред момичета фатални.
Но теб те нямаше сред тях...
август 2008
© Александър Тодоров Все права защищены
Важно е да присъства в мислите ти,смисълът качествен.