Аз идвам -
дълго ли ме чака
блестяща,
като персеиден прах,
най-тъжната,
недоизплакана,
в очите ти
до скоро мъка бях.
Ще се изкъпя
в съненото утро,
в синьото
на ранното небе,
ще се търкулна
непринудено,
а ти ще ме изтриеш
със ръце.
© Валка Все права защищены