1.02.2011 г., 13:37 ч.

Сълза 

  Поезия » Друга
755 0 9

Аз идвам - 
дълго ли ме чака
блестяща, 
като персеиден прах,
най-тъжната, 
недоизплакана,
в очите ти 
до скоро мъка бях.
Ще се изкъпя 
в съненото утро,
в синьото 
на ранното небе,
ще се търкулна 
непринудено,
а ти ще ме изтриеш 
със ръце.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??