5 июн. 2009 г., 20:59

Сълзи... 

  Поэзия
484 0 1

Сълзи се ронят от очите

и падат върху моите ръце.

Отново спускат се мъглите

и вият бурни ветрове.

 

Тайфуните се развилняват,

лято с зима се мени.

От студ дупите се сковават,

знам, че нещо ще се промени.

 

Сълзите продължават да се леят

и мокрят бледото лице.

Лъчите слънчеви ме озаряват

и стоплят крехкото сърце.

 

© Лекса Джорджис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??