5 jun 2009, 20:59

Сълзи... 

  Poesía
485 0 1

Сълзи се ронят от очите

и падат върху моите ръце.

Отново спускат се мъглите

и вият бурни ветрове.

 

Тайфуните се развилняват,

лято с зима се мени.

От студ дупите се сковават,

знам, че нещо ще се промени.

 

Сълзите продължават да се леят

и мокрят бледото лице.

Лъчите слънчеви ме озаряват

и стоплят крехкото сърце.

 

© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??