24 мар. 2016 г., 18:38

Сълзите ми текат... 

  Поэзия » Юмористическая
447 0 2


 

                   Режа лук... Сълзите ми текат...

        Че и в кризата поетите ядат.

А тя, като че ли от свят е друг,

навиква ме кат омразен съпруг.

За стихове все иска да говоря,

 да каканижа в рими – да не споря.

Мълча си. На ситно режа лук.

Крачета свински си варя – напук

на всички Музи лекокрили...

А тя пак нека да си  „пили”!

Да бърчи нос! Да се гнуси!

Че напаст сме поетите – нали!

И ти на нея хич не се гневи,

Каквото най-обичаш си сготви!

 

 

25.09.2012

 

 

 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??