Замечтах се и обичах!
Гледах те с пламнали очи.
Сред пламъци със теб танцувах,
разпилявах своите коси.
Тайни свети ти разкривах
и се раждах и горях,
усмивките си ти дарявах,
сляха се любов и страст!
Притихвах и се молех
там във твоите ръце,
сладки думи ти говорех,
целуваше ти моето лице.
И щастие неземно беше
този миг на сбъднат блян,
а умът безжалостно крещеше,
че е сън и теб те няма там...
© Димитринка Димова Все права защищены