16 февр. 2010 г., 16:31

Сън 

  Поэзия » Любовная
902 0 8

Обичам те!... Обичаш да го чуваш...

Насън те сричам безотказано, дълбоко.

А как иначе, мили, като там нахлуваш

и като вихър ме издигаш нависоко?!


 

Наричам те!... С най-светлите си думи...

Нима човешка плът огражда те отвън?!

Щом ти напираш, като въртележка във ума ми

и нежно ме объркваш, като в летен сън?!


 

Обичай ме!... Обичам да го виждам...

Омайно сладка ми е твойта мъжка мощ.

И как, кажи ми, как да не прииждам,

щом аз съм ден, а ти си моето парченце нощ?


 

Наричай ме!... Със устремния поглед в твоята душа...

Най-шоколадовите пръчици в реален сън обличай!

Така единствено, любими, мога злобата да разруша!

 

                                                                                                         За Гиги <3

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??