СЪНЯТ НЕ СВЪРШВА
Светеща молитвено -
безплътна жажда -
сънувам те, Любов -
светлинна сянка!
И дъжд,
и сняг,
и мрак -
вали, вали...
Полепва -
невъзможност -
по Душата ми.
А тя пътува ли,
пътува...
Дръзко и копнежно -
срещу Слънцето.
Сънят...
Сънят не свършва!
© Донка Василева Все права защищены