23 abr 2015, 18:27

Сънят не свършва... 

  Poesía » De amor
459 0 2

СЪНЯТ НЕ СВЪРШВА

 

Светеща молитвено -

безплътна жажда -

сънувам те, Любов -

светлинна сянка!

И дъжд,

и сняг,

и мрак -

вали, вали...

Полепва -

невъзможност -

по Душата ми.

А тя пътува ли,

пътува...

Дръзко и копнежно -

срещу Слънцето.

Сънят...

Сънят не свършва!

© Донка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??