8 сент. 2024 г., 07:42

Сърцето 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
53 1 0

Ти знаеш ли сърцето как боли, 

когато лъжеш го и лъжеш себе си.

Недей надява се, че бързо ще забрави

щом ти отново си го позволил.

И скрий го там дълбоко негде,

да страда и тихо да шепти,

защото знае, че само времето

ще му помогне отново да тупти.

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??