8.09.2024 г., 7:42 ч.

Сърцето 

  Поезия » Философска, Свободен стих
52 1 0

Ти знаеш ли сърцето как боли, 

когато лъжеш го и лъжеш себе си.

Недей надява се, че бързо ще забрави

щом ти отново си го позволил.

И скрий го там дълбоко негде,

да страда и тихо да шепти,

защото знае, че само времето

ще му помогне отново да тупти.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??