8 янв. 2007 г., 15:27

Сърцето ми 

  Поэзия
621 0 2

 

Сърцето ми е скитник

Свил се в студа от мъка.

То си търси спътник

След цялата тази разлъка.

Сърцето ми е пълно с болка

Страда и стене.

Не върви в правилната посока.

Тъжи за тебе.

Сърцето ми зе теб е спомен-

Стар и изчезнал.

Сърцето ми носи товар огромен,

А ръка не си ми подал.

Сърцето ми е злато

Потънало в мръсотия.

Тъй наивно и пряко,

А в боклука гние.

Сърцето ми ръка протегнало към всеки

В океана потъва.

Сърцето ми добро вовеки

Не може да изплува.

Сърцето ми от лъжи зарито

Това го сполетя.

То е от болка покрито

Повече не може да лети.

Сърцето ми се крие в мрака

Болно,глухо и сляпо.

Сърцето ми широко любовта си чака

Чака приятелско ято.

© Аааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??