Сърцето ми е скитник
Свил се в студа от мъка.
То си търси спътник
След цялата тази разлъка.
Сърцето ми е пълно с болка
Страда и стене.
Не върви в правилната посока.
Тъжи за тебе.
Сърцето ми зе теб е спомен-
Стар и изчезнал.
Сърцето ми носи товар огромен,
А ръка не си ми подал.
Сърцето ми е злато
Потънало в мръсотия.
Тъй наивно и пряко,
А в боклука гние.
Сърцето ми ръка протегнало към всеки
В океана потъва.
Сърцето ми добро вовеки
Не може да изплува.
Сърцето ми от лъжи зарито
Това го сполетя.
То е от болка покрито
Повече не може да лети.
Сърцето ми се крие в мрака
Болно,глухо и сляпо.
Сърцето ми широко любовта си чака
Чака приятелско ято.
© Аааа Всички права запазени