24 февр. 2022 г., 09:51

Сърцето знае 

  Поэзия » Любовная
250 1 0

 Сърцето знае

 

За обич или не –

сърцето само знае,

да страда или не,

отново да мечтае.

 

Изпълнено с добро,

да бъде много силно,

да му е все едно,

когато е безсилно.

 

Да продължи напред

в безпътицата вечна,

да бъде късче лед,

стихия бързотечна.

 

За обич или не –

сърцето само знае,

да страда или не,

отново да мечтае.

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??