24.02.2022 г., 9:51 ч.

Сърцето знае 

  Поезия » Любовна
249 1 0

 Сърцето знае

 

За обич или не –

сърцето само знае,

да страда или не,

отново да мечтае.

 

Изпълнено с добро,

да бъде много силно,

да му е все едно,

когато е безсилно.

 

Да продължи напред

в безпътицата вечна,

да бъде късче лед,

стихия бързотечна.

 

За обич или не –

сърцето само знае,

да страда или не,

отново да мечтае.

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??