7 апр. 2009 г., 09:05

Сърдечно 

  Поэзия » Любовная
614 0 1

Навън вали и в мен вали,
и пролет е, а в мен е зима...
Тъй тъжно е... не е като преди...
тогава мислех,

тогава вярвах,

че те имам...

 

06.04.09

© Поли Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??