7 abr 2009, 9:05

Сърдечно 

  Poesía » De amor
613 0 1

Навън вали и в мен вали,
и пролет е, а в мен е зима...
Тъй тъжно е... не е като преди...
тогава мислех,

тогава вярвах,

че те имам...

 

06.04.09

© Поли Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??