27 дек. 2006 г., 11:16

Съвет 

  Поэзия
954 0 4

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

              СЪВЕТ

 

Искам вече значи, бабо,

аз да се омъжа,

ама искам момък готин –

да е пич, да дрънка,

да ме чука за световно,

да е паралия,

да ме води по чужбина.

Де такъв да търся?

 

Намери си, баба, некой

българин от Своге,

щото той е зверски вкусен –

истински трепач е,

и е многофункцьонален;

по света пътува

с “Алматурс” и “Марбротурс”-а,

даже без райкредит.

Те такъв ти требе, значи...

КАжи, баба, тенкю!

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??