Obra no adecuada para menores de 18 años
СЪВЕТ
Искам вече значи, бабо,
аз да се омъжа,
ама искам момък готин –
да е пич, да дрънка,
да ме чука за световно,
да е паралия,
да ме води по чужбина.
Де такъв да търся?
Намери си, баба, некой
българин от Своге,
щото той е зверски вкусен –
истински трепач е,
и е многофункцьонален;
по света пътува
с “Алматурс” и “Марбротурс”-а,
даже без райкредит.
Те такъв ти требе, значи...
КАжи, баба, тенкю!
© Атанас Димитров Todos los derechos reservados