Съвършен си отдолу-нагоре,
отляво-надясно, и отдясно-наляво,
отвсякъде си неземно съвършен,
най-съвършен си направо.
Да те гледат с часове наред
с мойте очи,
не биха открили в теб
един недостатък дори.
Възгордяваш се пред мен, но помни едно,
никой не е съвършен,
докато не се влюбиш в него!
© ДИАНА ДЕЯНОВА Все права защищены
Никой не е съвършен,докато не се влюбиш в него...