20 ene 2010, 12:56

Съвършен 

  Poesía » Otra
519 0 1

Съвършен си отдолу-нагоре,

отляво-надясно, и отдясно-наляво,

отвсякъде си неземно съвършен,

най-съвършен си направо.

Да те гледат с часове наред

с мойте очи,

не биха открили в теб

един недостатък дори.

Възгордяваш се пред мен, но помни едно,

никой не е съвършен,

докато не се влюбиш в него!

© ДИАНА ДЕЯНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??