28 нояб. 2009 г., 17:55

Съвършената жена 

  Поэзия » Любовная
552 0 3

Най-прекрасните очи,

вкусни като малини устни.

Като коприна нежна кожа,

стройно и красиво тяло.

Това за мен си ти,

съвършената жена.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??