28 nov 2009, 17:55

Съвършената жена 

  Poesía » De amor
553 0 3

Най-прекрасните очи,

вкусни като малини устни.

Като коприна нежна кожа,

стройно и красиво тяло.

Това за мен си ти,

съвършената жена.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??