Тишината бавно се разстила,
като нежна, бяла светлина.
И страхът в мен го няма,
щом до мен си във нощта.
Искам отново да усетя
топлината на дъжда,
скрита под крило на птица
тайно с теб в нощта.
Красотата на момента
виждам само аз, а може би и ти.
Тайната на любовта искряща,
надявам се да споделиш и ти.
Мислейки за бъдещето близко,
с теб прегърнати сме във нощта.
Ще се слеем както днес, надявам се -
така и в бъдеще с любовта!
© Ирена Кузева Все права защищены