7 may 2009, 3:04

Тайната на любовта 

  Poesía » De amor
701 0 1

Тишината бавно се разстила,
като нежна, бяла светлина.
И страхът в мен го няма,
щом до мен си във нощта.

Искам отново да усетя
топлината на дъжда,
скрита под крило на птица
тайно с теб в нощта.

Красотата на момента 
виждам само аз, а може би и ти.
Тайната на любовта искряща,
надявам се да споделиш и ти.

Мислейки за бъдещето близко,
с теб прегърнати сме във нощта.
Ще се слеем както днес, надявам се -
така и в бъдеще с любовта!





© Ирена Кузева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??